Головна Політакценти Архітектор з Відня Ростислав Бортник очолив Бережани

Архітектор з Відня Ростислав Бортник очолив Бережани

Ростислав Бортник – архітектор з Відня який вирішив змінити рідне місто та подався на вибори голови Бережанської ОТГ здобув впевнену перемогу на цих виборах та очолить ОТГ.

Багато друзів висловлюють слова підтримки такому вибору бережанців, адже окрім того що Ростислав Бортник є першокласним архітектором, він ще й активний громадський діяч який займається доброчинністю, та є активним учасником української громади в Австрії.

“Через вибори у Бережанах швидше за все незабаром втратять свої посади у Відні голова Товариства Української Молоді Австрії, голова Фінансової ради парафії св. Варвари, незмінний керівник проекту Доброчинна кава, капітан команди Gig Games «Варвари», захисник команди з американського футболу, колекціонер вишиванок, а на додачу ще й Stammgast кафе Schrnk.
Не подумайте про якісь скандали. Це одна людина, перепрошую, Людина – Rostyslav Bortnyk. А втратить він свої неприбуткові, але дуже важливі для української громади Відня заняття, оскільки виграв вибори на Голову Бережанської ОТГ.
У Австрії є така приказка: «Одним оком сміюся, а одним плачу».
Це саме про цю подію” – ниписав
Taras Chagala 

.