Головна Політакценти Апостол: Разом з командою МВС буду робити все, щоб президентські вибори пройшли...

Апостол: Разом з командою МВС буду робити все, щоб президентські вибори пройшли чесно

Радник глави МВС Михайло Апостол наголосив на важливості недопущення фальсифікацій на виборах Президента України, які відбудуться 31 березня цього року.
«Другий день пишу пост про чесні вибори Президента України і недопущення фальсифікації. Десятий раз переписую по-новому. Хочу, щоб вийшов повністю аполітичний, хочу сказати, що разом із командою МВС буду робити все, щоб Президент виграв вибори чесно, не дивлячись яке в нього прізвище», – написав він у соцмережі.
Апостол ще раз акцентував на тому, що гідне життя у гідній країні отримають люди, які не продаватимуть свій голос на виборах.
«Нам потрібно пам’ятати, що в час, коли вирішується доля країни і нашого майбутнього, ми продаємо свій голос пройдисвітам, аферистам… вибираючи їх до влади, а на наступний день плачемо, що погано живемо. А хто запропонує нормальне, достойне життя продажним людям? Ніхто й ніколи», – зазначив радник Арсена Авакова.
Раніше повідомлялося, що Михайло Апостол разом з іншими радниками глави МВС увійшов до складу спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах.