Головна Політакценти Апостол відповів на болючі питання, які хвилюють мільйони українців

Апостол відповів на болючі питання, які хвилюють мільйони українців

Депутат Верховної Ради України минулого скликання Михайло Апостол дав відповідь на болючі питання, які нині хвилюють мільйони українців. Радник міністра МВС пояснив, чому в нашій унікальній за потенціалом країні існує разюча різниця в рівні життя громадян і хто має прийти до влади, щоб ситуація змінилася.

«Чому в Україні така велика полярність у рівні життя? Чому країна, якій Бог дав в користування практично всю таблицю Менделєєва, понад 50% запасів Європи унікальних і безцінних чорноземів, яка має унікальне місце розташування в центрі Європи зі своїми портами, безцінні й унікальні трудові ресурси, які підняли і піднімають до економічних висот десятки країн світу, ми в той же час у світовому рейтингу залишаємося однією з найбідніших країн з мільйонами заробітчан, безробіттям, занепадом у культурі, медицині, освіті? І водночас це країна, де найдорожчі машини, яхти, палаци, літаки…», – написав політик у соцмережі.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1079310848915373&set=a.205157466330720&type=3&theater

 

Михайло Апостол назвав причину такого стану справ в Україні.

«Причина одна: ми продажні. Ми навчилися робити бізнес на своїй продажності. На виборах, коли вирішується доля країни і нашого майбутнього, ми продаємо свій голос пройдисвітам, аферистам, злочинцям, вибираючи їх до влади, а на наступний день плачемо, що погано живемо. А хто запропонує нормальне, достойне життя продажним людям? Ніхто й ніколи», – вважає він.

Політик зізнався, що мріє дожити до того часу, коли при владі будуть професіонали, патріоти, які не будуть на наступний день думати про свій рейтинг, а покладуть голову на плаху заради побудови багатої, правової, квітучої країни. Разом з тим, він зазначив, що поки що це утопія.

«Адже хто знає, як будувати таку Україну і хоче зробити це, ніколи не буде мати такої змоги. Він ніколи не буде допущений у владу, бо не захоче мати справу з продажністю», – пояснив Апостол.