Головна Політакценти Анатолія Качку представили на новій посаді

Анатолія Качку представили на новій посаді

23 січня 2018 року відбулися збори колективу облводресурсів з нагоди представлення нового начальника Тернопільського обласного управління водних ресурсів Качки Анатолія Ярославовича. На зборах були присутні голова Тернопільської обласної державної адміністрації Барна Степан Степанович та заступник Голови Держводагентства України Гвозденко Павло Валерійович.
На початку зборів Степан Барна розповів про своє бачення стану водогосподарської галузі області, основні напрямки її розвитку та представив колективу новопризначеного начальника облводресурсів.
Заступник Голови Держводагентства України Павло Гвозденко ознайомив присутніх з наказом Голови Держводагентства «Про призначення Анатолія Качки», а також коротко розповів про реформування водогосподарської галузі України, основні завдання, вирішення яких  принесе багато важливих позитивних змін.
Заступник Голови Держводагентства та голова облдержадміністрації щиро привітали новопризначеного начальника управління та побажали йому успіхів, терпіння, професійних здобутків та плідної праці задля підвищення рейтингу водогосподарської галузі на більш високий рівень.
Анатолій Качка подякував усім присутнім за довіру, закликав до співпраці та взаєморозуміння, налаштування колективу на прогресивні та креативні зміни.