Головна Політакценти Активісти «Справи громад Тернопіль» ідуть на місцеві вибори з «Європейською Солідарністю» (відео)

Активісти «Справи громад Тернопіль» ідуть на місцеві вибори з «Європейською Солідарністю» (відео)

Активісти громадської організації «Справа громад Тернопіль» ідуть на місцеві вибори разом з командою «Європейської Солідарності». Про свою підтримку політичної сили вони заявили у відеозверненні.

«Рік тому Україну вразив вірус некомпетентності та безвідповідальності. Миру так і немає, економіка летить у прірву, а у владі – дилетанти, які елементарного уявлення не мають про те, як керувати державою. Країною шириться проросійський реванш, від органів місцевого самоврядування і до столичної влади. Через недолуге правління теперішньої влади знизився рівень підтримки України на міжнародній арені, – йдеться у зверненні. – Тому ми, члени Тернопільського осередку громадської організації «Справа Громад», вважаємо наступні місцеві вибори дуже важливим етапом подальшого розвитку країни. В таких складних умовах національно-патріотичним силам варто не розпорошувати голоси виборців, забути про власні амбіції та об’єднатися. Партія «Європейська Солідарність» має стати основою такого об’єднання».
У своїй заяві активісти також додали, що разом з партією «Європейська Солідарність» не дадуть впровадити в Україні повномасштабний промосковський реванш, повернуть країну на шлях реформ та економічного зростання. «Віримо, що з нашого об’єднання розпочнеться чергова сторінка розвитку незалежної держави та сторінка розбудови України
Єднаймося, щоб захистити країну», – акцентують активісти «Справи громад Тернопіль».