Головна Політакценти Активісти ГО «Гідність нації» закликають приєднуватися до всеукраїнської партизанської мережі

Активісти ГО «Гідність нації» закликають приєднуватися до всеукраїнської партизанської мережі

Держава – понад усе. Саме так вважають керівники та активісти Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації», які днями провели загальний з’їзд організації. Окрім виголошення маніфесту організації, для учасників заходу підготували й спеціальні навчання: базова техніка безпеки поводження зі зброєю, основи домедичної допомоги, ведення бою малими групами. Понад 1000 учасників із 13-ти областей України пройшли вишкіл та запевняють – у разі потреби готові захищати Україну.

Голова Всеукраїнського патріотичного руху “Гідність Нації” Вадим Кудіяров розповів, що його однодумці згуртовано працюють вже кілька років. Такі навчання для них – не в новинку. Але зараз спостерігають тенденцію до того, що все більше людей готові долучатися до організації. Відповідно, для нових учасників такі вишколи надзвичайно важливі.

«Ми відкриваємо набір у своєрідний партизанський рух, адже бачимо, що в цьому справді є потреба. Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців, дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі зі спецслужбами РФ, які, знаємо, активно працюють на території України. Ми ж готові робити все для того, аби не дати антидержавницьким силам зруйнувати нашу країну!», – заявив Вадим Кудіяров.

Гібридна війна залишає Росії багато можливостей для впливу і без прямого вторгнення, переконані в організації. Олігархи – основні партнери агресора та згубний елемент для нашої держави і вони також відчують спротив.

Інструкторами для добровольців на з’їзді виступили громадські діячі, військові медики, досвідчені офіцери та ветерани АТО/ООС. Серед них і Андрій Пастушенко (позивний «Сивий») – заступник командира батальйону ОУН.

«Бачимо, скільки років в Україні триває війна. Попри те, що за цей час наша армія стала в рази кращою, бачимо, що питання нашої обороноздатності не втрачає своєї актуальності. Добровольці мають бути готовими до того, що їхня допомога знадобиться. Окрім цього, якщо активна молодь, така, як тут, в «Гідності нації» демонструє свою активність, то це стає своєрідним сигналом і для деяких представників влади, які думають, що народ не звертає увагу на їхню діяльність», – каже Андрій Пастушенко.

Вадим Кудіяров, як голова організації, прийняв урочисту присягу від молоді та наголосив на тому, що патріотичний рух продовжує набір активних громадян у свої лави.

«Ми відкрито запрошуємо усіх свідомих українців приєднатися до нашої ініціативи, отримати початкову військову та домедичну підготовку, а також, за бажанням, долучитися до програми підготовки професійних диверсійних груп у складі бойових частин партизанського руху», – зазначив Вадим Кудіяров.

Додамо, ІІІ з’їзд Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації» відбувся 6-го лютого на полігоні Національної гвардії біля Івано-Франківська.