Головна Політакценти Ігор Сцібайло: «У Тернополі політичні партії масово застосовують брудні виборчі технології»

Ігор Сцібайло: «У Тернополі політичні партії масово застосовують брудні виборчі технології»

У Тернополі окремі політсили розпочали активний підкуп виборців.
 
На цьому наголосив представник громадського руху «Варта» Ігор Сцібайло.
– Шановні тернополяни, звертаю вашу увагу на небезпеку, яка сьогодні криється у брудних виборчих технологіях, які будуть застосовуватись у місті. Під виглядом простих агітаторів, рознощиків газет та симпатиків партій формуються списки, які в майбутньому будуть використані для підкупу виборця. Ми бачимо на різних районах, що сьогодні уже розноситься різна продовольча продукція, також антисептики, маски. Таким чином відбувається прямий підкуп виборця,  зазначив Ігор Сцібайло.
Він також закликав правоохоронців відреагувати, а тернополян не допустити нечесних політиків до влади й повідомляти про факти підкупу в соціальних мережах та засобах масової інформації.
– Хочу звернути увагу правоохоронних органів, щоб вони відреагували і не допустили цього. Також звертаюся до тернополян, адже ваш свідомий вибір формує файне місто Тернопіль. Від вас залежить, яким завтра буде наше місто. Закликаю усіх не допустити підкупу виборців, висвітлювати це у соцмережах, у засобах масової інформації. Сьогодні не знаючи, хто буде ще у списках, брудні політтехнологи уже роблять вибір за вас. Не дайте себе підкупити! Це наш Тернопіль і нам тут жити, творити далі, розбудовувати його чесно та справедливо,  закликав Ігор Сцібайло.