Головна Політакценти У міській раді ще один новий депутат

У міській раді ще один новий депутат

Депутатське посвідчення та значок депутата отримав ще один тернополянин – Мар’ян Козбур. Відбулося це під час чергової сесії міської ради 20 квітня. Він став третім після Ігоря Костюка та Андрія Стукала, хто замінив трьох колишніх свободівців Ігоря Турського, Романа Навороцького та Івана Сороколіта.
На попередній сесії, 16 березня, до складу депутатського корпусу було введено Ігоря Костюка та Андрія Стукала. Третім за черговістю був Василь Фостик, але він не подав необхідні документи до ЦВК, тому через 20 днів його визнали таким, що відмовився від депутатського мандата. У зв’язку з цим на початку сесії представник виборчої комісії Віктор Заворотний зачитав постанову, відповідно до якої Мар’ян Козбур визнаний обраним депутатом ТМР, як наступний за черговістю після Василя Фостика. За його даними Мар’ян Козбур народився 29 серпня 1991 року, проживає у Тернополі, має вищу освіту, безпартійний, військовослужбовець.
Після отримання посвідчення і значка Мар’ян Козбур зазначив, що у стінах міської ради хотів би продовжити справу депутата Володимира Стаюри.
«Постараюсь виправдати сподівання моїх виборців, – сказав він. – Хочу розуміння та конструктивної роботи від колег. Перед тим як я сюди зайшов, був депутат Володимир Стаюра, якого, нажаль, уже немає з нами. Для мене особисто це була яскрава людина, яка себе гідно проявила у часи Революції Гідності, яка була учасником війни з перших місяців. Хочу продовжити його гідні вчинки депутата в статусі учасника війни і надіюсь з вами ефективно попрацювати».