Головна Політакценти У міськраді створили фракцію підтримки міського голови

У міськраді створили фракцію підтримки міського голови

Представники партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, яка відкрито підтримує міського голову Сергія Надала, оголосили про створення фракції у міській раді

        1. Що відбулося

Напередодні Дня Незалежності на черговій сесії міської ради кілька депутатів оголосили про створення фракції політичної партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”. Очолив нове об’єднання депутат міської ради Андрій Грицишин. Метою нової політичної сили — є спільна робота на благо Тернополя у команді з міським головою Сергієм Надалом.

“Ми, обрані представники тернополян, у першу чергу маємо захищати інтереси Тернополя. “Тернопіль понад усе!” – цим принципом я та мої колеги керувалися протягом останніх п’яти років депутатської діяльності. Депутатський корпус має працювати спільно з міським головою в інтересах громади. Міська рада — це місце конструктивного діалогу. Тут нема місця політичним ток-шоу та порожнім обіцянкам. Тернополяни, їхні потреби, важливіші за політику “пустих слів”, – зазначив Андрій Грицишин, представляючи нову фракцію.

Андрій Грицишин підкреслив, що депутати об’єднуються навколо інтересів Тернополя, підтримують програму позитивних змін у Тернополі, яку реалізовують разом з виборцями та міським головою Сергієм Надалом.

 Депутатський корпус має працювати спільно з міським головою в інтересах громади

“Ми оголошуємо про створення фракції політичної партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”. Наша політична сила об’єднала професіоналів, патріотів Тернополя, людей реальних справ. Ми будемо, як і раніше, працювати на благо кожного тернополянина і громади загалом. Це буде робота єдиної команди міського голови, депутатів, громади Тернополя. У Тернополі буде порядок. Відповідальне і справедливе самоврядування. Разом ми зробимо Тернопіль кращим!” – наголосив Андрій Грицишин.

До новоствореної фракції партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” ввійшли представники “Самопомочі” Андрій Грицишин, Віктор Генсерук, Сергій Лупак, Олег Нитка; представник “Європейської солідарності” Михайло Ібрагімов; представник фракції “Батьківщина” Андрій Артимович та представник “Громадянської позиції” Андрій Газилишин.

        1. Що було раніше

10 серпня низка авторитетних представників тернопільської громади презентували створення нової політичної сили “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, яку очолив відомий Олександр Смик. Партія об’єднала професіоналів, які добре знають свою справу, мають напрацьовані позитивні проекти у місті Тернополі та об’єднані у першу чергу інтересами тернополян. “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, за словами її учасників, прагнуть збереження порядку, поступового позитивного розвитку, який Тернопіль переживає протягом останніх десяти років.

“Порядок. Відповідальність. Справедливість” відкрито підтримала чинного міського голови Сергія Надала.

Виноска: Сергій Надал підтримав партію “Порядок. Відповідальність. Справедливість”

Міський голова Тернополя Сергій Надал у свою чергу привітав створення нового політичного об’єднання навколо інтересів Тернополя.

“Я підтримую намір команди “Порядок. Відповідальність. Справедливість” йти до міської ради Тернополя, вірю в їх успіх. Знаю цих людей особисто, знаю їх як професіоналів своєї справи. Це голови ОСББ, лікарі, вчителі, місцеві виробники. Дякую усім тернополянам, які підтримують мене. Бо наш Тернопіль – це велика і дружня сім’я. І незалежно від політичних переконань, для усіх нас головна мета – успішне, сучасне, комфортне місто Тернопіль”, – написав Сергій Надал у мережі Facebook.

Чому це важливо

Сильні місцеві проекти, що підтримують успішних керівників та об’єднують професіоналів, є позитивною тенденцією, яка здатна посилити Україну загалом. Адже саме місцеве самоврядування останнім часом найкраще проявило себе у кризових ситуаціях. Про це під час презентації фракції “Порядок, відповідальність, справедливість” говорив її голова Андрій Грицишин, коли у вступному слові зауважив, що “Тернопіль показав, що є острівцем стабільності, порядку і відповідальності в умовах хаосу кричущої некомпетентності, які ми, на жаль, подекуди спостерігали і спостерігаємо в Україні”. Тож варто очікувати більшого порядку у місцевій раді.

Створення нової фракції, що підтримує міського голову Сергія Надала, зробить роботу міської ради більш результативною та ефективною. Об’єднані зусилля ВО “Свобода”, від якої йде на вибори Сергій Надал, та “Порядок. Відповідальність. Справедливість” навколо міських проектів розвитку — дозволять позитивним змінам відбуватися швидше. Міська рада стане менш залежною від “політичних ігор”, до яких нерідко вдаються окремі політичні сили, використовуючи для цього “своїх” політиків у місцевих радах.