Головна Політакценти Українська Галицька Партія намагалася організувати схему скупки голосів?

Українська Галицька Партія намагалася організувати схему скупки голосів?

Учора в Тернополі правоохоронці зафіксували ймовірне намагання підкупу виборців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив  голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.

– Шоу почалося! Учора представники Української галицької партії намагалися розпочати створення мережі скупки виборців. Не можу стверджувати, що інформація справді відповідає дійсності, але приміщення вчора оточили щонайменше десяток правоохоронців. Поліцейські та нацгвардійці опитували присутніх, – написав Олексій Станько.

Він зазначив, що так звані «фокус-групи» в інших областях України є технологією скупки виборців.

– Якщо детальніше, учора у напівпідвальному приміщенні за адресою вулицю Карпенка, 18а, зібралися люди під виглядом так-званих “фокус-груп”. В інших областях вже застосовувалася така технологія скупки виборців. Як вдалося з’ясувати, інформацію про ці збори надав один з учасників зібрання. Адже керівник місцевого осередку Української галицької партії Іван Кізюк (на фото у білій футболці виходить з дверей) активно опрацьовували громадян на предмет отримання 500 гривень за симпатію до їх політичної сили,  пояснив Станько.

У поліції зафіксований даний виклик про вчинення кримінального злочину – намагання підкупу виборців.

Представники  “Громадського руху Хвиля” будуть особливо прискіпливо слідкувати за перебігом розслідування цієї події.

https://www.facebook.com/oleksiy.stanko/posts/974858189605126