Головна Новини Тернопільський нардеп Побер стверджує, що в деяких борців з корупцією більша зарплата,...

Тернопільський нардеп Побер стверджує, що в деяких борців з корупцією більша зарплата, чим у президента

Дуже вигідним бізнесом на сьогоднішній день стало боротися з корупцією. Таку думку висловив народний депутат від Тернополя Ігор Побер у програмі “Нейтральна територія” на телеканалі “Прямий”.

“Я не голосував за цей закон. У нас вчора було засідання фракції. І дійсно була дуже активна дискусія. Практично фракція розділилася напополам. Фракція проголосувала, щоб підтримувати. Дивіться, я за три роки цієї каденції і за два роки попередньої, напевно, сьогодні в перший раз я проголосував всупереч рішенню фракції. Я думаю, що з цього закону дійсно зробили дуже велике шоу”, – зазначив нардеп.

 “Дуже вигідним бізнесом на сьогоднішній день стало боротися з корупцією. Підтвердження мого колеги бувшого з фракції Сергія Лещенка, який в центрі Києва купив квартиру. Все життя боровся, був громадським діячем, боровся з корупцією. Придбав квартиру чуть не за півмільйона. А ви дивилися, як ці антикорупціонери подали декларації: скільки налічки вони показали і яка в них зарплата на сьогоднішній день. В деяких борців з корупцією більша зарплата, чим у президента і прем’єра. Цих дискусій не було б, якби антикорупціонери самі вийшли і сказали: так, ми хочемо подати. Це була б чітка і правильна їхня позиція, якби вони самі здали ці декларації. Якщо вони борються зі мною, з корупціонером, то покажіть свою декларацію. Будьте ви чесними перед собою і перед народом… Я ще вам нагадаю за громадські організації, які бігають по стройках, валять забори. Поки їм не заплатять гроші, тоді вони забирають своїх людей. От чим займаються на сьогоднішній день громадські організації”, – наголосив Побер.