Головна Політакценти Тарас Юрик: ще один масштабний проект втілено! Ми відкрили сучасний спортмайданчик у...

Тарас Юрик: ще один масштабний проект втілено! Ми відкрили сучасний спортмайданчик у Залізцях

У смт. Залізці Зборівського району до свята першого дзвоника відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Його облаштували на території спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов. На втілення проекту за сприяння народного депутата Тараса Юрика було виділено понад мільйон гривень із фонду соціально-економічного розвитку.

Урочисте відкриття об’єкта відбулося 3 вересня за участю народного депутата України Тараса Юрика. Народний обранець привітав дітей із Днем знань і з нагоди початку нового навчального року передав Залозецькійзагальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, яка є опорною, обладнання для облаштування сучасного класу хімії.

– «У нас дуже великі спортивні традиції. Наші шкільні команди неодноразово були призерами обласних змагань з футболу, дитячо-юнацької ліги. А в 2016-му році вибороли друге місце в ХХІспортивних іграх школярів Тернопільщини з футзалу», – розповідаєдиректорСпеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов смт. Залізці Ярослав Нечай. –«10 років тому ми неодноразово зверталися до різних органів влади, а такождо Федерації футболу України з проханням встановити на території школи сучасний спортивний майданчик. Втілення цього проекту стало можливим завдяки Тарасу Зіновійовичу. У 2017 році віноглянув наш спортивний комплекс, який є одним з кращих в області, і знаючи наші успіхи у футболі,пообіцяв, що посприяє щодо встановлення сучасного спортмайданчика. Народний депутатдотримався слова. На цьому футбольному полі будуть проводитися заняття з фізкультури, різні змагання, турніри».

Площа футбольного поля становить 20 на 40 метри. Біля нього встановлять також 12 вуличних тренажерів. Як наголошує народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик, за останні роки в області реалізовуються масштабні проекти щодо розбудови спортивної інфраструктури.

– Втілюються проекти по будівництву футбольних майданчиків, де можна проводити обласні і навіть всеукраїнські змагання. Створюємо усі належні умови відповідно до сучасних стандартів, аби молодь мала мотивацію та необхідний ресурс для того, щоб розвивати себе у галузі спорту. І будівництво спортивного майданчика біля школи – це, мабуть, найкраща форма популяризації спорту серед учнівської молоді. А спорт – це основа виховання здорової нації, – наголошує народний депутат України, голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик.

– Такого масштабного проекту на території нашої громадиу сфері спорту до цього часу не було втілено,- кажеголова Залозецької селищної об’єднаної територіальної громади Любомир Фесик. – На цьому майданчику і жителі селища можуть займатися спортом. Біля футбольного поля будуть встановлені вуличні тренажері, тож батьки можуть приходити разом з дітьми. Хочу наголосити, що народний депутат Тарас Юрик підтримує розвиток інфраструктури у нашій громаді по різних напрямках. За його сприяння були виділені кошти на облаштування пішохідних переходів. Дуже важливі проекти втілені в освітній сфері, зокрема у Залізцях провели капітальний ремонт дитячого садочка, який  дозволяє додатково приймати 90 дітей. На цей проект за сприяння Тараса Зіновійовича 1 млн 200 тисяч грн було спрямовано із фонду соціально-економічного розвитку. Ми дуже вдячніза таку підтримку.

Зазначимо, у 2017 році понад 25 мільйонів гривень було виділеноза сприяння народного депутата України Тараса Юрика із Фонду соціально-економічного розвитку для районів його виборчого округу. За ці кошти реалізовано проекти щодо розбудови інфраструктури у всіхп’яти районах округу № 165 – Тернопільському, Козівському, Зборівському, Бережанському, Підгаєцькому. На потреби Зборівського району було спрямовано 4 мільйони 943 тисячі гривень.