Головна Політакценти Тарас Савчук: «Республіканська платформа» готова взяти на себе відповідальність за Тернопіль

Тарас Савчук: «Республіканська платформа» готова взяти на себе відповідальність за Тернопіль

«Республіканська платформа» йде у міську рада Тернополя, щоб зробити наше рідне місто таким, яким його хотів бачити символ незалежності України та багаторічний лідер українських республіканців Левко Лук’яненко. Зробити справді зеленим, з працюючими виробництвами та людьми, які живуть, заробляють та відпочивають у рідному Тернополі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав громадський діяч, журналіст та перший номер списку «республіканців» до міської ради Тернополя Тарас Савчук.

Заповіт Левка Лук’яненка для Тернополя

Громадський діяч розповів про свою зустріч з засновником «Республіканської платформи», борцем за незалежність України Левком Лук’яненком. Про Тернопіль, який хотів побачити цей Великий Українець.

«Кілька років тому мав за честь особисто зустрітися з Левком Лук’яненком. Тоді у розмові почув від нього, що мій рідний Тернопіль має стати не містом заробітчан, а справжнім економічним центром Західної, а то й усієї України. Бо тернополяни дійсно дуже працьовиті. Правда, змушені працювати на чужі країни, щоб забезпечувати свої сім’ї. Після довгої і змістовно розмови пан Левко дав мені, тоді ще молодому журналісту, пораду: «Йдіть у політику, беріть в руки владу, змінюйте та покращуйте своє місто. Тернопіль має стати не лише комфортним для життя, а й містом з працюючими підприємствами, містом, де люди живуть, працюють та відпочивають», – написав Тарас Савчук.