Головна Політакценти Степан ГОРУЦ:«Влада не виконала обіцянок: тарифи і ціни стрімко зросли»

Степан ГОРУЦ:«Влада не виконала обіцянок: тарифи і ціни стрімко зросли»

Зима, як завжди для влади, прийшла несподівано — і одночасно зі зниженням температури стало зрозуміла справжня ціна її обіцянок «не допустити» і «зігріти». Ціни в платіжках зростають, не дивлячись на жодні меморандуми, більше того — постачальники залишають за собою право переглядати тарифи мало не щодня. Збільшуються ціни на транспортування газу.

Розуміючи, що відповісти громадянам їй нічого, влада всіма можливими засобами намагається відволікти суспільство від проблем в енергетичній та соціальній сфері. На телеекранах можновладці та їхні «голови» говорять про все, що завгодно, окрім цін і тарифів — від планів нападу Росії до списку гостей на днях народження віпів. І в цьому їм підігрують критики з «опозиційних» — здебільшого на словах — фракцій.

«Єдиний політик, єдина політична сила, яка в цих умовах відстоює ІНТЕРЕСИ УКРАЇНЦІВ і говорить з ними їхньою мовою, — це Юлія Тимошенко та партія ВО «Батьківщина». Саме цим вони відрізняються від більшості українських політиків, — переконаний голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Степан Горуц. — Головний спосіб розв’язати тарифну й цінову проблему — спрямувати газ вітчизняного видобутку на потреби українських родин. Якщо б це було зроблено ще два роки тому, ми б не стикалися з енергетичною кризою сьогодні».

Політик наголошує, що хибний курс треба змінювати негайно. Потрібні зміни, але не одних маріонеток в уряді на інших. Країні потрібні ПРОФЕСІОНАЛИ, здатні впоратися зі серйозними викликами. Нинішня влада довела, що зробити це неспроможна, і від зміни одних безпорадних виконавців на інших, ситуація не зміниться.

Єдиний справді професійний антикризовий менеджер в країні — Юлія Тимошенко. Вона розв’язала проблеми в 2000-му, коли країна жила з віяловими відключеннями, вона «розрулила» ситуацію в 2005-му, вона впоралася із наслідками світової кризи у 2008-му, вона може витягти Україну і тепер. До того ж швидко і так, щоб це одразу відчули люди. Як це Тимошенко робила завжди.

Роман ЗАДОРОЖНИЙ