Головна Політакценти Степан Барна: Наша країна – це європейська країна, де немає вибіркового правосуддя...

Степан Барна: Наша країна – це європейська країна, де немає вибіркового правосуддя (відео)

Тернопільщина сьогодні разом з Петром Порошенком. Наша команда біля Печерського суду бере участь в акції «Ні – політичним репресіям». Про це зазначає голова фракції «Європейської Солідарності» у Тернопільській обласній раді Степан Барна.

«Поки п’ятому президенту України, а сьогодні народному депутату України, лідеру партії «Європейська Солідарність» обирають міру запобіжного заходу й відбувається над ним судилище, ми тут, щоб заявити, що це суд не просто над лідером опозиції. Це суд над Україною, над її цінностями, над українською ідеологією та позицією!», – каже він.

За словами Степана Барни, сьогодні є ті, хто вважають, що нам не потрібна ні українська мова, ні армія, ні церква, ні держава. «І сьогодні ми тут, щоб наше майбутнє. Бо наша країна – це європейська країна, де немає вибіркового правосуддя. Наше майбутнє – це вступ України в НАТО, бо тільки це може стати гарантом нашої безпеки. Це замовне судилище на користь Кремля. І тому ми сьогодні тут, під судом для того, щоб цей сценарій зупинити. Ми твердо заявляємо – ми не байдужі, ми захистимо Україну», – підкреслює Степан Барна.