Головна Політакценти «Сергій Надал хоче, аби у другий тур з ним вийшов “стабільний” заступник...

«Сергій Надал хоче, аби у другий тур з ним вийшов “стабільний” заступник Бицюра», – Олексій Станько

Заступник чинного мера Тернополя Леонід Бицюра раптово покинув лави ВО «Свобода» та перейшов у «Батьківщину».
 
На думку кандидата у мери Тернополя від обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексія Станька, це, ймовірно, зроблено для того, аби Леонід Бицюра вийшов у другий тур із Сергієм Надалом, «злив» вибори і знову став «кишеньковим» заступником.
Про це Олексій Станько написав на своїй сторінці у Facebook.
 
– Влада завжди любить стабільність… Стабільну більшість… Стабільних депутатів… Ну і стабільних заступників… Зрізи показують, що рейтинг міського голови трохи впав і у разі другого туру було б актуально, якби вийшов хтось з своїх… і відповідно злив вибори і став знову вірним заступником. Одним з трендів виборчих обіцянок мерівських прихильників стало розміщення камер «під егідою «безпечне місто». До сих пір не відомо за чий рахунок їх встановлюють… Пригадую саме медіаресур

с «Батьківщини» почав розповсюджувати інформацію, що частина кандидатів прикуплено чинним мером, згадавши і моє прізвище, пізніше за дивних обставин чинний заступник Сергія Надала Леонід Бицюра дивним чином покинув «Свободу» і подався в мери від «Батьківщини» і його прихильники, збираючи збори, чомусь також обіцяють камери. «Совпадєніє»? Не думаю!  написав Олексій Станько.