Головна Політакценти Роман Безсмертний поговорив з тернополянами про те, як завершити війну, подолати корупцію...

Роман Безсмертний поговорив з тернополянами про те, як завершити війну, подолати корупцію та підняти рівень життя

Політик та дипломат Роман Безсмертний провів у Тернополі зустріч-дискусію «Якої ми хочемо України». У залі українського дому «Перемога» майбутній кандидат у президенти України поділився думками щодо вирішення найболючіших проблем сьогодення. Усі, хто завітав на зустріч, мали можливість висловити також свої думки з цього приводу та задати запитання Роману Безсмертному. Тернопіль став дванадцятим містом, де відбулося таке спілкування.

«Нинішня зустріч унікальна тому, що у залі присутній громадянин України, який ще не вміє говорити, – сказав на початку свого виступу політик, відмічаючи присутність у залі батьків з дитиною. – Це приємно і це означає, що батьків хвилює майбутнє, і ми повинні розуміти, що нас чекає у найближчі роки. У виразі «Якої ми хочемо України» важливі всі слова, і зауважте, що там немає знаку запитання. Я висловлю свої думки з цього приводу і прошу висловитися вас. Вважаю, що будь-яка політика має бути замовлена. Який би ти не був ідеальний, розумний, талановитий, якщо твої ідеї не пройшли апробацію у суспільстві, і люди не висловили свою думку, не підтвердили твою позицію, то ти так чи інакше розіб’єш собі лоба. Не має значення робиш ти реформу медичну, освітню чи територіальну – вона повинна спиратися на волю людей. А українська політика, натомість, перетворилася на шоу, і держава, і суспільство забули про те, що політика  – це мистецтво управління, це пошук рішень, а не вистава».

Під час виступу Роман Безсмертний дав відповіді на три найгостріші запитання, які сьогодні турбують українців: «Як завершити війну? Як подолати корупцію? Як підняти рівень життя?». Після відповів на всі запитання публіки. Детальніше про зустріч-дискусію читайте у наступному матеріалі.