Головна Політакценти Рабінович: “Дельта Банк” і “Артем банк” розпочинають повертати гроші, відібрані у вкладників...

Рабінович: “Дельта Банк” і “Артем банк” розпочинають повертати гроші, відібрані у вкладників – влада нас боїться!

Акція під Національним банком України принесла перші результати: вже завтра «Дельта Банк» та «Артем-банк» почнуть виплати відібраних у вкладників грошей

Про це заявив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, виступаючи на мирному мітингу під Нацбанком, де тисячі ошуканих вкладників, громадських активістів, прихильників партії «За життя» вимагають відставки Валерії Гонтаревої з поста глави НБУ і залучення її, заступника голови Нацбанку Катерини Рожкової і «всієї банди, що сидить в НБУ», до кримінальної відповідальності за розвал банківської та фінансової системи України.

«Уже з завтрашнього дня починається виплата вкладникам «Дельта Банку» і «Артем-банку» того, що у них вкрала ця влада. Мабуть, це та подачка, яку хочуть кинути ошуканим вкладникам для того, щоб вони замовкли. Насправді ж ніхто не повинен на цьому заспокоюватись – всі гроші, відібрані у вкладників, повинні бути повернуті! І це повинні зробити Національний банк України і Фонд гарантування вкладів», – заявив політик.

Лідер партії «За життя» привітав всіх вкладників «Дельта Банку» і «Артем-банку» з маленькою перемогою – початком процесу повернення їм грошей.

«Це свідчить про те, що влада боїться народу. Сьогодні ми це побачили і ще раз переконалися в тому, що необхідно продовжувати стояти, необхідно розмовляти з владою і дуже жорстко! Сьогоднішня маленька перемога обов’язково виллється у велику – ми обов’язково переможемо!»- упевнений парламентарій.

Також Вадим Рабінович нагадав три головні вимоги протестувальників: відставка Гонтаревої з посади голови НБУ; недопущення призначення Рожкової на пост глави Нацбанку, щоб не тривала політика вбивства національної валюти; виплата грошей всім постраждалим вкладникам.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gh2YQOuoYqA&w=560&h=315]