Головна Політакценти Підприємці Тернополя на акції протесту вимагали в уряду припинити терор проти тернополян

Підприємці Тернополя на акції протесту вимагали в уряду припинити терор проти тернополян

Джерело: Про це написав на своїй сторінці Facebook голова фракції “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, депутат тернопільської міської Ради Андрій Грицишин, що брав участь у акції протесту.

Дослівно. “Закрити економіку в теперішніх умовах – це терор проти тернополян. Місто втрачає доходи від податків сплачених підприємцями, з яких фінансується медицина. У випадку Тернополя — це як мінімум 65 % доходів місцевого бюджету. Уряд не дав НІЧОГО на боротьбу з коронавірусом! Місто вже витратило 60 млн. І витрачає далі, поки є кошти, яких може не бути, якщо поліція тероризуватиме підприємців на підстави сумнівних постанов уряду визнаних Конституційним судом незаконними”, – зазначив Андрій Грицишин.

Детально. Представник “Порядок. Відповідальність. Справедливість” наголосив, що необдумані рішення уряду можуть взагалі позбавити тернополян медичного захисту в умовах пандемії.

Тернополяни ризикують лишитися без медичного захисту в умовах пандемії через непрофесійні дії уряду. Люди втрачають засоби до існування. Підприємець — це також робочі місця. Це родини і живі люди, яким потрібно їсти, сплачувати комунальні рахунки. Уряд не дав ЖОДНОЇ допомоги, але позбавляє людей останніх засобів існування”, – написав Андрій Грицишин.

Депутат міськради закликав уряд зупинити дію незаконних рішень, а також висловили підтримку міському голові Тернополя Сергію Надалу у його позиції щодо внесення Тернополя у “червону зону”.

Ми проти знищення бізнесу, бо це знищення міста. Ми підтримуємо міського голову Сергія Надала у його ставленні до “кольорових зон”. Вимагаємо зупинити залякування підприємців з боку Національної поліції. Вимагаємо надати дієву допомогу: місту, бізнесу, людям, – або, принаймні, не заважати недолугими та незаконними рішеннями”, – зазначив учасник акції протесту, представник партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Ігор Гірчак.

Нагадаємо, партія “Порядок. Відповідальність. Справедливість” була презентована на початку серпня. Позиціонує себе, як команда чинного міського голови Сергія Надала. До політичної сили ввійшли професійні управлінці з комунальної сфери, підприємці, голови ОСББ, котрі багато років працювали з міським головою. Партія відкрито підтримала кандидатуру Сергія Надала на наступних виборах.