Головна Політакценти Професор сильно похвалив мерів Тернополя, Івано-Франківська і Хмельницького. За що?

Професор сильно похвалив мерів Тернополя, Івано-Франківська і Хмельницького. За що?

Професор КНУ ім. Шевченка Петро Масляк потужно звернувся до українців. І  стверджує, що якщо хтось в Україні виступає проти націоналізму, то він реально проти українського націоналізму, адже сам є націоналістом московським, єврейським, польським, угорським абощо.

“У нас у трьох обласних центрах — Івано-Франківську, Тернополі і Хмельницькому мери-націоналісти. І всі три міста визнані найкращими для життя в Україні. В усіх них будується найбільше житла на душу населення. Випадково? Ні. Якби у нас був колективний розум, то один би з них нині був Президентом, інший прем’єром, а ще один Головою Верховної Ради. І в нас всі б міста і села були такими як Івано-Франківськ”, – зазначив Петро Масляк.

Українців сьогодні намагаються переконати, нібито український націоналізм — це погано. А роблять це ті, хто насправді також є націоналістами — тільки єврейськими, московськими, угорськими тощо.

“Ми голосуємо за бариг і блазнів. А потім плачемо і проклинаємо їх. Себе треба проклинати. Бо нам дурять голову, як малим нерозумним дітям, що націоналізм це погано. Український націоналізм, звичайно. А ось єврейський, угорський, московський, болгарський і всі інші — націоналізми хороші. Та зрозумійте, нарешті, що всі люди націоналісти. Просто якщо хтось в Україні виступає проти націоналізму, то він реально проти українського націоналізму, так як він є націоналістом московським, єврейським, польським , угорським тощо. Второпали, нарешті? Чи треба і далі продовжувати ліквідацію національної неграмотності?” – наголосив Петро Масляк.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2551957271799637&id=100009561680222