Головна Політакценти Обіцянка нардепа від Борщівщини Володимира Гевка: місія нездійсненна чи коли відновлять міст...

Обіцянка нардепа від Борщівщини Володимира Гевка: місія нездійсненна чи коли відновлять міст в Лисівцях?

Кілька слів по питанню, яке дуже багатьох турбувало – міст, що обвалився коло с. Лисівці по дорозі на Борщів! Сьогодні, я отримав запевнення, що відновлювальні роботи розпочнуться вже за кілька днів, а до кінця осені по мосту можна буде знову безпечно їхати!”, – написав Володимир Гевко ще 1 серпня на своїй сторінці Фейсбук.

І от з тієї знаменної дати, коли Володимир Леонідович уже був впевнений у своїй перемозі і навіть встиг пройти навчальні курси в Трускавці, як депутат від партії “Слуга народу”, минуло цілих … 4 місяці, пише Звістка

За цих 4 місяці роботи дійсно розпочали, але так і не довели до логічного завершення. І це незважаючи на той факт, що сам Володимир Гевко є впливовим заступником голови бюджетного комітету.

Редакція “Звістки” отримала дуже промовисті фото, які чітко вказують на відсутність безпечного проїзду, як обіцяв своїм виборцям народний обранець. Можливо люди, які запевняли народного депутата з партії влади, що міст відновлять до кінця осені, обдурили його? А можливо це вкотре ошукали нас?

Місцеві люди переконують, що уже тривалий час на мості не проводяться жодні відновлювальні чи будівельні роботи, а тому вкотре закликають владу виконувати свої обіцянки.

Ось так виглядає міст, який з’єднує Борщівський та Заліщицький район, на сьогоднішній день.