Головна Політакценти Облави на корупціонерів потрібно провести у кожній області, – Барна

Облави на корупціонерів потрібно провести у кожній області, – Барна

Щоб затримати екс-податківців Януковича, правоохоронці готувались не один місяць. І результатами таких облав повинні бути реальні терміни ув’язнення та повернення коштів у державний бюджет. Тому очищення потрібно провести у кожній області і у всіх державних структурах.

Про це в ефірі інформаційного проекту «Перші про головне. Коментарі»  розповів народний депутат України Олег Барна.

«Операції із затримання екс-податківців Януковича, що здійснювались одночасно у 4 областях, готувалися не один місяць. Маю надію, що такі облави відбудуться і у інших державних структурах. Повинен бути результат, бо людей цікавить, щоб чиновник-корупціонер сидів у тюрмі, а в державний бюджет поверталися вкрадені гроші», – додав Барна.

Він вважає, якщо повернення коштів у держбюджет називатимуть піаром, то нехай це називають так, головне – результат.

«Перші кроки відносно розвінчування глобальної системи розкрадання коштів, зроблені через податкові площадки та посадовців. І дійсно, дехто каже, що це може й піар. Але я хотів би трохи спростити. Коли повертається 1,5 млрд коштів Януковича у державну казну, арештовують посадовців, які винні у розкраданнях порядку близько 100 млрд гривень,  то нехай це буде піаром, головне, щоб була користь державі», – прокоментував затримання екс-податківців Януковича Олег Барна.