Головна Політакценти На голову Тернопільської ОДА претендує фігурант кількох смертельних ДТП?

На голову Тернопільської ОДА претендує фігурант кількох смертельних ДТП?

василь-чубак-теркурій-300x180Василь Чубак може стати головою Тернопільскої ОДА. Про це з власних джерел стало відомо Тернополянам.

Співвласник торгово-розважального комплексу «Подоляни» особисто привозив пакет документів і пройшов попередню співбесіду. Його кандидатуру лобіює власник майже 90% згаданого торгового комплексу «регіонал» Анатолій Кінах.

Ця новина у найбільший ступор ввела тернопільських нардепів, яких з АП поросили дати свої рекомендації щодо цієї кандидатури.

Нагадаємо, що Василь Чубак відзначився участю у кількох ДТП зі смертельним закінченням. У 2011 році у ніч з 2-го на 3-є листопада співвласник ТРЦ «Подоляни» Василь Чубак під Одесою потрапив у ДТП. У важкому стані бізнесмена доправили до місцевої лікарні. Інший пасажир джипа «Лексус», 27-річний заступник директора з юридичних питань ТРЦ «Подоляни» Михайло Гринчак, загинув на місці дорожньо-транспортної події.

Роком раніше у Тернополі на вулиці Текстильній, 19 травня, до лікарні швидкої допомоги потрапив 46-річний Ярослав Ковальчук після того, як його ВАЗ-2104 пом’яло у зіткненні з Lexus. У Lexus перебував власник ТРЦ “Подоляни”, депутат Тернопільської міської ради Василь Чубак. Очевидці були вражені побаченим. Людей, які під’їхали пізніше, здивувало те, що Lexus стояв уже без номерів.

Крім того, у квітні 2013 року Василь Чубак «вирішив» питання щодо розміщення безцінних скульптур Пінзеля у непридатних, ба більше, шкідливих для таких творінь приміщеннях «Подолян». Тоді скандал, який розгорівся, змісив за кілька днів згорнути виставку і перенести експозицію назад у музей.

Ще одним кричущим фактом діяльності Василя Чубака, як депутата міськради, був його спіч у 2009 році під час доповіді начальника ДАІ Тернополя. Тоді діяч звинувачував правоохоронця у порушенні його прав у досить цікавий спосіб: «Першого вересня я їхав зі сторони ЦУМу до стадіону центральною вулицею Руською, – розповідав тоді у сесійній залі ТМР Чубак. – Я за кермом, збоку моя дружина з букетом квітів, а на задньому сидінні представник німецької фірми. Біля «Бурячка» вискочило якесь чмо у міліцейській формі і зупинило мене. При цьому заявило, що я порушив правила дорожнього руху, оскільки проїзд тут заборонений. У відповідь сказав, що за кермом депутат міської ради Василь Чубак. Для нього це був не аргумент. Вимагаю покарати цього негідника».