Головна Політакценти «Міський голова Тернополя хоче зламати конституційний лад України», – заявив Олександр Кравчук,...

«Міський голова Тернополя хоче зламати конституційний лад України», – заявив Олександр Кравчук, голова тернопільської ОПЗЖ

За словами Олександра Кравчука, голови Тернопільської регіональної організації «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ», нинішній голова Тернополя Сергій Надал, закликаючи поліцію не дотримуватися закону, робить собі «піар» на здоров’ї наших мешканців.

«Сьогоднішній міський голова Тернополя Сергій Надал хоче зламати конституційний лад України – це зрада, він закликає поліцію не дотримуватися закону, – каже Олександр Кравчук. – Заради свого піару Сергій Надал нехтує здоров’ям тисяч тернополян, в тому числі і дітей. У країні твориться реальний жах з коронавірусом – кількість хворих щодня росте, а голова Тернополя бунтує проти червоної зони, тим самим наражаючи на небезпеку простих мешканців нашого краю».

Як зауважує Олександр Кравчук, значна кількість хворих на коронавірус у Тернополі саме через масштабне святкування Дня міста, яке відбулося 28 серпня.

«Можна ж було відмінити святкування до Дня міста у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, але ні, міський голова цього не зробив, у Тернополі пройшли масштабні велелюдні заходи, – каже Олександр Кравчук. – І знову заради піару міський голова Тернополя зробив святкування до Дня міста, а сьогодні закликає поліцію йти проти закону. Не було б такого масштабного святкування Дня міста, то сьогодні можна було б уникнути такої значної кількості хворих і можливо Тернопіль не перебував би у червоній зоні».

Олександр Кравчук просить правоохоронні органи та Генеральну прокуратуру втрутитися у дану справу і відкрити кримінальне провадження за фактом закликів міського голови Тернополя щодо недотримання карантинних обмежень та звернень до поліції, щоб вони не складали протоколи на порушників.