Головна Політакценти «Молодь не вірить чиновникам і масово покидає Україну, – заявив Олександр Кравчук,...

«Молодь не вірить чиновникам і масово покидає Україну, – заявив Олександр Кравчук, кандидат у мери від Тернопільської «ОПЗЖ»

За останні роки понад 4 мільйони людей покинули державу.

Українська молодь втратила перспективу у себе на батьківщині. Обіцянка влади створити півмільйона нових робочих місць фактично обернулася ще півмільйоном безробітних. Через відсутність гідної роботи та достойної зарплати економічно активне населення масово покидає країну.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ зможе не на словах, а на ділі створити нові робочі місця з достойною зарплатою.

Стимулювання громадського сектору, кредитів та пільг для бізнесу, підвищення мінімальних зарплат та збільшення доходів всіх працюючих за рахунок економічного відновлення – пріоритети політичної сили. Для цього підготовлені законопроекти No3981-1, No3211 та інші.

“Наші співвітчизники залишають свої сім’ї, свою батьківщину для того, аби заробити гроші для родини. В пошуках засобів для виживання вони бачать краще життя закордоном. Українців треба повернути назад на батьківщину. А для цього для них треба створити гідні робочі місця і надати гідну зарплату вдома! У Тернополі таких можливостей сотні. Але місцева влада не бажає і не робить для цього нічого. За останні роки не було створено жодного реального робочого місця, більше того – сотні підприємств закрилося!”, – заявляє кандидат на посаду міського голови Тернополя Олександр Кравчук.