Головна Політакценти “Ми за Україну!” Підприємці Тернопільщини закликають проголосувати в другому турі за Порошенка

“Ми за Україну!” Підприємці Тернопільщини закликають проголосувати в другому турі за Порошенка

Створена в постмайданівський період “Рада бізнесу Тернопілля” завжди була аполітичною організацією, проте, в нелегкі для країни часи, не можна залишатися осторонь політичного життя, адже сьогодні ми вибираємо шлях для України в майбутнє: на схід до Москви чи на захід до Європи. Третього шляху нема, – підкреслюють члени “Ради бізнесу”.

“Зараз є великий ризик. Українці хочуть вибрати якогось “чарівника”, той який принесе всім щастя і нові можливості, але я розумію, що Президент повинен забезпечувати функціонування єдиної, незалежної, цілісної України, котра рухається в НАТО, до Європи і подалі від Росії. Як бізнесмен, я розумію, що я хочу жити з сім’єю в країні, де вже зроблені такі правильні кроки. Тому голосуватиму за Петра Порошенка.” – наголосив під час засідання оперативного штабу “Захисти Україну”, приватний підприємець Ярослав Колодій.

Незрозуміла позиція кандидата-опонента насторожує громадян, адже немає навіть підстав думати, що з приходом нової команди відбудуться реальні зміни на краще. Адже, немає ані чітких бачень в розвитку економіки, політики, у відстоюванні держвних інтересів та національних, наголошує бізнесмен Ярослав Джоджик (ТОВ “Опілля”).

“Якщо ми проаналізуємо, то все навпаки. Висміювання всього українського — армії, мови, приниження перед главою іншої, ворожої, держави та незрозумілі проросійські настрої. Невже це неважливо для думаючих людей? Анексія Криму, війна на Донбасі, проект “малоРосія” – це все відбувалось на наших очах. Невже ми надіємося, що той хто це все почав і не реалізував до кінця, заспокоївся? Очевидно, що ні. Тому головне питання чи втримається Україна!”

Члени круглого столу погоджуються, що можливо не все в нашій державі ідеально, проте, рух до Москви гарантовано приведе до втрати незалежності та повного хаосу у нашому суспільстві. Ще одного повороту на схід країна не витримає. Тому, переконані підтриємці “Ради бізнесу”, 21 квітня варто проголосувати за майбутнє дітей, держави та збереження України — проголосувати за Петра Порошенка