Головна Політакценти Михайло Головко: «Співпраця Тернопільської обласної ради та аграрних підприємств сприятиме розвитку економіки...

Михайло Головко: «Співпраця Тернопільської обласної ради та аграрних підприємств сприятиме розвитку економіки Тернопільщини»

Перспективний та чесний бізнес – запорука розвитку краю.
На цьому наголосив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко під час робочого візиту на підприємство «Агропродсервіс».


– Тернопільська обласна рада готова співпрацювати з підприємствами, які ведуть прозорий бізнес, повністю викорінили явище «зарплати в конвертах», сплачують податки та створюють комфортні умови роботи для жителів краю. За такими принципами вже понад 20 років на теренах Тернопільщини працює одна із найбільших аграрних компаній області – «Агропродсервіс». Підприємство займається рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, насінництвом. «Агропродсервіс» – важлива бюджетоформуюча компанія, яка також робить великий внесок й в соціальний розвиток Тернопільщини.  Таких компаній в нашій області має бути якомога більше. Переконаний, що співпраця Тернопільської обласної ради та місцевих аграрних підприємств сприятиме розвитку економіки Тернопільщини,  зазначив Михайло Головко.


Важливість співпраці між органами влади та бізнесом відзначив й генеральний директор компанії «Агропродсервіс», народний депутат Іван Чайківський.


– Потрібно, щоб і обласна рада, і облдержадміністрація, і народні депутати працювали як єдиний механізм. Від цього отримають зиск наші люди. Вони будуть задоволені, щасливі, бо тільки в єдності можна розвивати нашу економіку. Для мене дуже важливо, що сьогодні і голова облради, і облдержадміністрації, і нардепи відвідують підприємство, яке входить в десятку бюджетоутворюючих компаній області,  наголосив Іван Чайківський.