Головна Політакценти Михайло Головко в парламені спровокував бійку (фото)

Михайло Головко в парламені спровокував бійку (фото)

golovko biy (1)19 червня, під час розгляду в парламенті змін до закону, що регулює нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам, між депутатами сталася шарпанина. Нардеп із Тернопільщини, Михайло Головко закликав депутатів коаліції до дисципліни та сумлінного відвідування засідань, аби важливі закони набирали необхідну кількість голосів. Це зауваження дуже не сподобався нардепу від «Самопомочі» Павлу Кишкарю – той накинувся на колегу-депутата й провокував бійку.

golovko biy (2) golovko biy (3)

Звертаючись до депутатів перед голосуванням, «свободівець» висловив здивування, що важливий для малозабезпечених громадян законопроект виносять на розгляд парламенту, коли через малу кількість депутатів у залі є висока ймовірність провалити голосування.

 «Завжди у п’ятницю в залі не вистачає депутатів, а це загроза провалити важливий законопроект. Шановні коаліціанти, що відбувається з вашою дисципліною, чому в залі відсутня половина фракцій «БПП», «Народного фронту», «Самопомочі» та інших? Така поведінка – явна загроза зриву законопроектів! Стежте за своєю дисципліною! За що ви отримуєте зарплати?!.» – заявив Головко перед голосуванням.

Джерело: Інформаційний Акцент