Головна Політакценти Михайло Апостол відповів на питання, чи варто продавати землю

Михайло Апостол відповів на питання, чи варто продавати землю

Колишній народний депутат, радник віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва з питань АПК відповів на запитання про продаж землі.
«Ще раз: чи варто продавати продати землю чи, працюючи на ній, заробляти? Це відповідь так званим продажним земельним експертам, які зомбують суспільство, розказуючи якими щасливими і багатими стануть теперішні власники земельних ділянок після того як продадуть свою землю», – написав він у соцмережі.

https://www.facebook.com/apostolmv/posts/1059604404219351

Як доказ того, що, працюючи на землі, цілком реально заробляти, Михайло Апостол розповів історію з життя сім’ї, яка займається вирощування сільськогосподарської продукції.
Син школяр,15 років, вирішив на практиці сам спробувати заробити. Посадив 1,3 га часнику, зібрав 13 тон, продав по 35 тисяч гривень за тонну і отримав 455 тисяч гривень виручки. 155 тисяч гривень повернув суму затрат, 60 тисяч витратив на особисті потреби і 240 тисяч вклав знову в землю, посадивши уже 3 гектари часнику. Мрія сина – в наступному році законно заробити перший мільйон.
«Я знаю цю сім’ю і майбутнього олігарха. Переконаний, що так і буде», – додав Михайло Апостол.