Головна Політакценти Команда Чайківського «За майбутнє» – єдина, хто публічно представляє своїх кандидатів по...

Команда Чайківського «За майбутнє» – єдина, хто публічно представляє своїх кандидатів по всій області

Від Шумська до Заліщик, від Бережан до Підволочиська – географія представлення команди Івана Чайківського «За майбутнє».

Це чи не єдина політична сила, яка публічно знайомить виборців зі своїми кандидатами в депутати просто на вулицях та площах міст і містечок. Це єдина команда, що не боїться живого спілкування з людьми, бо йде у владу не обіцяючи, а показуючи, що кожен з них вже має за плечима.

«Бо від кожного з нас залежить, як ми житимемо наступні 5 років», – говорить лідер списку до обласної ради Іван Чайківський.

Минулими вихідними у Монастириськах презентували кандидатів у депутати Монастириської та Коропецької ОТГ. У команді – потужні та енергійні люди, які готові працювати для громади, не бояться брати на себе відповідальність, готові вчитися залучати кошти для розвитку свої сіл та містечок.

Команда партії «За майбутнє» у Золотниках це – дієві і успішні люди. Господарі у своїх домівках, у громадах, господарі своєї долі. Це цілеспрямовані люди, з якими можна впевнено будувати майбутнє рідної землі.

У Княжому місті Теребовля у владу іде команда господарів. Там представили кандидатів в депутати обласної, районної, Теребовлянської та Іванівської ОТГ та кандидатку на пост голови Теребовлянської ОТГ Аллу Стечишин.

Всі вони чітко розуміють, що добровільно зголосилися взяти на себе нелегку ношу – ношу будівничих. Вони вкладають в своє майбутнє та в майбутнє громади, в якій живуть. Знають, що результат легко не дається. Готові працювати, бо мають за плечима досвід і наснагу досягати успіху. Їхнє основне завдання – розвиток краю.

Господарі, які працюють заради майбутнього ВЖЕ, складають команду Козівщини. Кандидатами у депутати до Тернопільської обласної ради є Володимир Гач та Тетяна Безкоровайна. Кандидат на пост голови Козівсько ОТГ – активний і дієвий Сергій Добалюк. Це – люди, як прагнуть розвивати свій краї, рідні села і містечка.

«Маємо пам’ятати, що майбутнє починається з нас. І вже сьогодні!», – наголосив під час виступу Іван Чайківський.

У Підволочиську і Заліщиках також представили людей, які йдуть у політику від команди Івана Чайківського “За майбутнє”. Вони йдуть у депутати рад різних рівнів, щоб робити кардинальні, докорінні зміни. Зміни, яких давно чекали українці. Лідер списку згуртував однодумців, в очах яких – бажання працювати, у їхніх словах – мудрість, у їхніх справах – професіоналізм і результативність.