Головна Політакценти Зеновій Холоднюк: «Спільними зусиллями ми зобов’язані повернути життя в село»

Зеновій Холоднюк: «Спільними зусиллями ми зобов’язані повернути життя в село»

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк добре знає, чим живе село, і що необхідно зробити для його відродження.

«Депутатство у парламенті для мене не самоціль, а інструмент зробити потужний поштовх та повернути державу обличчям до села, яке сьогодні необхідно терміново рятувати й відроджувати. РОЗБУДОВА СЕЛА – ЦЕ РОЗБУДОВА УКРАЇНИ. УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З СЕЛА!», – заявляє він.

Зеновій Холоднюк переконаний: спільними зусиллями ми зобов’язані повернути життя в село.

«Село руйнується вже без малого тридцять років, і зараз воно перебуває у стані глибокої кризи. Економічна руйнація, тотальне безробіття, розвалена інфраструктура, відсутність нормальної медицини, освіти й перспектив для молоді, безнадійна соціальна прірва призвели до зубожіння і стрімкого скорочення сільського населення. Люди спиваються, молодь тікає, залишаючи батьків на самотнє безрадісне існування. Цілі села зникають з мапи України. Якщо негайно не вжити стратегічних, державницьких заходів – незабаром можемо пройти точку неповернення, коли буде вже пізно Цього не можна допустити ні за яких обставин», – вважає кандидат у народні депутати одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони) Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.