Головна Політакценти Зеленський із перших кроків в політиці обманює виборців, – блогер

Зеленський із перших кроків в політиці обманює виборців, – блогер

Спочатку телеглядачів обдурили новорічним зверненням Зеленського в той момент, коли всі чекали виступ президента. Потім на сайті політика поставили лічильник, що значно перебільшує кількість людей, які подали анкету.

Про це заявив блогер і політичний експерт Володимир Макаровський на своїй сторінці в Facebook.

«Із перших кроків у політиці Зеленський обманює українців, накручуючи популярність, якої немає. Ви вже читали про те, як працює лічильник на його сайті? Ті цифри про сотні тисяч людей, які нібито приєдналися до його команди – насправді виявилися обманом», – вважає блогер.

За його словами, такий вчинок точно позначиться на результатах передвиборної гонки.

«Ні Зеленський, ні Коломойський не вірять в рейтинги. Не може бути у політика, який ще на той момент не заявив про те, що буде балотуватися, 10% довіри виборця. Ось тому довелося йти на махінації. Спочатку обдурили телеглядачів новорічним зверненням Зеленського в той момент, коли всі чекали виступ президента. Потім поставили лічильник на сайті, що показує кількість людей, які подали анкету, в геометричній прогресії», – продовжує Володимир Макаровський.

Політолог вважає, що Володимир Зеленський – маріонетка олігарха, і саме Коломойський «малює» його вигадані рейтинги.

«Якщо Зеленський зі старту так обманює виборців, то що буде далі? Вся легенда про його нібито високі моральні принципи розвалилася за перші три дні Зеленського в політиці. Потрібно визнати, що він – просто маріонетка олігарха. Саме Коломойський платить йому за обличчя, управляє, і «малює» рейтинги», – резюмує політичний експерт.

Як повідомлялося раніше, шоумен Володимир Зеленський висуває свою кандидатуру на пост президента України. Телеканал «1 + 1» запустив поздоровлення Зеленського з оголошенням про це в той час, коли традиційно на телеканалах транслюють новорічне привітання від президента.