Головна Політакценти «Достойна людина, яка хоче робити в державі якісні зміни», – громадський діяч...

«Достойна людина, яка хоче робити в державі якісні зміни», – громадський діяч про Степана Барну

Трагічний випадок, що стався у родині Володимра Кулака, привів його до Степана Барни. В його особі чоловік шукав допомоги та підтримки у справі проти недбалості медиків з Львівщини, через яку помер його син.

«Люди у наш час прагнуть справедливості. Я на своєму прикладі переконався, що її можна добитися. Шукаючи підтримки, пооббивав чимало порогів різноманітних інстанцій. Степан Барна почув мене і зробив все, що було у його силах. Завдяки нашій спільні й та наполегливій роботі, президент Петро Порошенко відмінив указ про про нагородження головного лікаря», – розповів Володимир Кулак. За його словами, цей випадок показав йому, що Степан Барна – людина слова.

«Він достойний кандидат, щоби потрапити у Верховну Раду. Я голосуватиму за нього на прийдешніх парламентських виборах і закликаю усіх виборців міста Тернополя його підтримати. Степан Барна – гідна людина, яка хоче якісно змінити нашу державу. Особливо у галузі медицини, в чому переконався особисто. Зараз по мажоритарному округу міста Тернополя багато кандидатів, та лише Степана Барну бачу депутатом», – стверджує Володимир Кулак.