Головна Політакценти “Довіра” виграла суд і бере участь у виборах в Бучацькому районі

“Довіра” виграла суд і бере участь у виборах в Бучацькому районі

Партійну організацію “Довіра” суд зобов’язав зареєстрували для участі у виборах до Бучацької ОТГ.

“Охоче доносимо до Вас радісну звістку, яка сьогодні надійшла з Тернопільського окружного адміністративного суду, а саме рішенням цього суду позов Тернопільської обласної організації п.п. «Довіра» до Бучацької міської ТВК задоволено повністю! (фото)
Суд при розгляді даної справи був глибоко занепокоєний зухвалими, протиправними діями Бучацької територіальної виборчої комісії, яка двічі не виконувала вимогу щодо розгляду документів і реєстрації п.п. «Довіра» на місцеві вибори, використовуючи свої дискреційні повноваження. Хоча, якщо уважно придивитись, то ці повноваження були виключно дискримінаційними.
Разом з тим ще раз нагадуємо, що п.п. «Довіра» жодного разу не порушила закон, гідно пройшла всі суди, поновивши своє порушене політичне право обирати та бути обраним.
Щиро сподіваємося, що Виборці належно відзначать наші старання та нададуть справедливу оцінку підлим, а іноді відверто незаконним діям осіб, яких після цього навіть суперниками називати не хочеться” – йдеться у повідомленні партії Довіра.