Головна Політакценти В КМДА виявили прослушку, – глава фракції «УДАР Віталія Кличка» Дмитро Білоцерковець...

В КМДА виявили прослушку, – глава фракції «УДАР Віталія Кличка» Дмитро Білоцерковець звернувся до СБУ

В робочому кабінеті фракції «УДАР Віталія Кличка» у Київраді та в особистому автомобілі голови фракції Дмитра Білоцерковця виявили прослуховуючі пристрої.  Білоцерковець заявив, що за прослуховуванням стоять російські спецслужби або українські силовики і звернувся з відповідною заявою до СБУ.

«Це прослуховуючі пристрої. Їх виявили в фракційному робочому кабінеті в приміщенні КМДА та в моєму особистому авто. Також в авто в різних місцях виявили три GPS-трекери відстеження пересування. Хто та чому мене прослуховує? Незаконне прослуховування та стеження – це або російські спецслужби, або діяльність українських силовиків, яким дана команда тиску на політичних конкурентів», – заявив Білоцерковець.  

Керівник фракції УДАРу наголосив, що в будь-якому випадку такі дії незаконні, тому він звернувся до правоохоронних органів.

«В першому випадку – це загроза нацбезпеці, в другому – витрачання мільйонів гривень з державного бюджету та зловживання владою під час війни заради знищення демократії. І перше, і друге – несе загрозу країні, яка воює. Саме тому як співголова фракції УДАР у Київській міській раді звертаюся  із офіційною заявою до СБУ з вимогою перевірити факт незаконного прослуховування та стеження», – підкреслив Дмитро Білоцерковець.