Головна Політакценти Вперше тернополяни об’єдналися в нову партію і відкрито заявили про підтримку міського...

Вперше тернополяни об’єдналися в нову партію і відкрито заявили про підтримку міського голови Тернополя Сергія Надала

10 серпня у Тернополі відбулася презентація нової політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість», яка позиціонує себе як команда професіоналів, які об’єднались для підтримки міського голови Сергія Надала.

Лідер партії – Олександр Смик, бард, поет, драматург, працював у команді міського голови Тернополя протягом останніх десяти років. Смик очолював управління освіти і працював заступником міського голови. Він зібрав в одну команду людей з різних середовищ – голови ОСББ, представники малого місцевого бізнесу, лікарі, вчителі, професіонали у сфері комуналки.

«Відповідно до виборчого законодавства, обиратися можуть лише політичні партії. Тому ми об’єднуємося і шукаємо у команду людей, які будуть продовжувати розвивати наше місто», – наголошує Олександр Смик.

Представники політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» розповідають, що їх об’єднало бажання розвивати Тернопіль, продовжити курс міста, який був протягом 10 років. Голова осередку політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» Олександр Смик каже: «Місто змінюється на очах. Це є результатом мурашиної щоденної праці сотень і тисяч професіоналів. Ми за стабільний розвиток, за владу досвідчених професіоналів, а не політиків-популістів, які довели своїми експериментами країну до прірви і тепер внаслідок місцевих виборів можуть поширити своє дилетантство на наші міста. На противагу цьому ми зібрались щоб продовжувати розвивати Тернопіль та підтримати міського голову Сергія Надала».

Команду “ПВС” презентували разом з Олександром Смиком голова ОСББ Олеся Чванкіна, голова осередку Асоціації міст України Ігор Гірчак, журналістка Марія Пачковська, письменник і доброволець Олександр Вільчинський, місцевий підприємець-виробник Василь Ласій, депутат і професіонал у сфері ІТ технологій Віктор Генсерук, представник сіл Зборівщини, які приєднались до Тернопільської громади Ігор Яворський.

Партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість» заявила про амбіції на виборах не лише до Тернопільської міської ради, а також до обласної ради.