Головна Політакценти Брехня – ознака політичного безсилля

Брехня – ознака політичного безсилля

Дусить жаба свободівців, що Яциковський вручав грошові нагороди командам, які грали у фіналі Суперкубку Збаразького району з футболу, то нехай Михайло Головко дасть більше. Оце буде діло.

Загально відомо, що виборці Тернопільщини дуже розчаровані тим, як ВО ” Свобода” у 2009 – 2014 роках керувала нашим краєм.

Ніде гріха подіти, тоді Олексій Кайда був головою обласної ради. Олег Сиротюк у 2014 році був губернатором області.  Свободівці очолювали низку РДА та районних рад. А Олег Махніцький був навіть головним прокурором України.

За 6 років люди побачили, що слова і діла ВО ” Свободи” дуже різні речі. Та й  Михайло Головко за дві каденції народного депутата більше піарився на чужих справах, ніж сам зробив для 164 округу.

Коли партії чи окремому політику немає про що звітувати чи запропонувати конкретні заходи для покращення життя краян, але дуже хочеться і надалі бути у Парламенті, зазвичай вони культивують брехню, або поширють так званий фейк. Фейк – це діагноз, ознака політичної імпотенції.

– Тож політичним конкурентам зі  Свободи настійно раджу менше брехати про якісь буцімто мої «гріхи» 5-річної давнини, а почати завойовувати симпатії людей ДІЛОМ, – сказав Богдан Яциковський.

До речі, команда за яку виступає депутат райради зі Свободи Дячун, програла. Навіть на футбольному полі…