Головна Політакценти «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» на Тернопільщині шукає активних людей для спільної боротьби

«БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» на Тернопільщині шукає активних людей для спільної боротьби

IMG_1786Тернопільська регіональна організація Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» провела територіальну конференцію. Кілька десятків представників районів Тернопільщини приїхали обговорити можливі шляхи подолання нинішньої ситуації в державі і розглянути пропозиції Партії щодо цього.

На зборах можна було зустріти чимало тернопільських активістів та громадських діячів, серед них  Олександр Варакута і Леся Романчук. Остання, будучи довіреною особою Петра Порошенка на виборах 2014-го року, підтримує його самого і закликає допомагати команді Президента на теренах нашого краю.

“Ми раді бачити активних, небайдужих патріотів, котрі не просто говорять, а справді роблять багато корисного. До своєї співпраці ми залучаємо молодих волонтерів, разом з якими допомагаємо нашим бійцям в АТО, чи то продуктами, транспортом, медикаментами, чи технікою”, – розповідає народний депутат України, керівник Тернопільської регіональної організації Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Степан Барна.

Відтак, на конференції відбулось урочисте нагородження грамотами волонтерів, котрі активно співпрацюють з Партією, для спільної перемоги України в боротьбі з Російською агресією.

По всій території Тернопільської області, в кожному офісі Партії діятимуть центри консультації і надання інформації щодо фактів порушення чинного законодавства і проявів корупції.

В лави Партії запрошують всіх, хто готовий спільно боротись із корупцією, і неправомірними діями представників органів місцевого самоврядування, та сприяти настанню миру в Україні.