Головна Політакценти Барна вважає що його побили через команду “фас!”

Барна вважає що його побили через команду “фас!”

Народний депутат Олег Барна прокоментував напад 17 жовтня біля будівлі парламенту. Він вважає, що люди, які застосували  фізичну силу до нього, не були ідейними протестувальниками, а прийшли на мітинг за гроші.

Про це заявив народний депутат України Олег Барна у ефірі інформаційно-політичного ток-шоу «Народ проти!» на телеканалі ZIK.

«Мене бентежить не те, як люди ставляться до депутатів, а те, як люди ставляться один до одного. Я сам брав участь в усіх протестах, ще починаючи із жовтня 1990 року під час студентського голодування, пройшов всі майдани та був добровольцем АТО. Але я не можу зрозуміти, коли за командою «фас!» підбігають особи з криками «Барна пішов – хапайте!», і без всякого розбору чому, за що і в чому полягає позиція проти мене», – прокоментував депутат нещодавній напад протестувальників.

На думку депутат, ті люди, які застосували проти нього фізичну силу, не були ідейними протестувальниками, а прийшли на мітинг за гроші, маючі конкретні завдання задля дестабілізації ситуації.

«Очевидно, що треба відділяти Майдан, на який вишли сумлінні люди, і проплачену шантрапу, яка здійснювала такі провокації. Адже я не можу зрозуміти, що демократія для деяких осіб полягає в тому, що двадцятеро негідників можуть напасти на одного», – наголосив Олег Барна.

Також депутат пригадав, що коли починався Євромайдан, то на протести приходили депутати-регіонали, і з якими спочатку навіть намагалися розмовляти і домовлятися. Саме тому, певен політик, питання діалогу, здорового глузду та осмислення своєї позиції мають бути завжди. Читайте більше тут: