Головна Політакценти Андрій Грицишин: Місцевий депутат має бути незалежним від загальноукраїнських “партійних босів”

Андрій Грицишин: Місцевий депутат має бути незалежним від загальноукраїнських “партійних босів”

Добрий місцевий депутат дбає у першу чергу про інтереси тернополян і разом з мером працює на громаду

Коли на місцевих виборах прикриваються загальнонаціональними лідерами, значить нема чого сказати про свою власну роботу. В цьому переконаний голова фракції партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Андрій Грицишин у міській раді.

“Місцевий депутат має бути незалежним від загальноукраїнських “партійних босів”. У місцевій раді більше конкретних господарських питань: де взяти кошти на ремонти доріг, чим заплатити вчителям, коли держава не перерахувала субвенцію. Тут нема політики, коли можна багато говорити і нічого не робити ”, – вважає Андрій Грицишин. Він підкреслив, що головним принципом депутата міської ради мають бути інтереси самої громади.

“Міська рада — це місце конструктивного діалогу. Тут нема місця політичним ток-шоу та порожнім обіцянкам. Депутатський корпус має працювати спільно з міським головою в інтересах громади”, – зазначив представник партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Михайло Ібрагімов. На думку міського обранця, потрібно вчитися мати власну позицію, яка може бути відмінною від планів “партійних босів у Києві”, якщо йдеться про інтереси людей.

“Тут маєте навчитися сказати “ні”, якщо хтось “з Києва” попросить влаштувати “шоу”. Тут маєш вчитися слухати у першу чергу людей і працювати для них”, – зауважив міський депутат, представник партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Андрій Артемович.

Підсумовуючи, представники партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість”закликали усіх претендентів на мандат депутата поважати виборця.

“Поважайте виборця. Говоріть про себе і свої справи, а не намагайтеся прикритися за авторитетом “національного політика”, якому, цілком можливо, Тернопіль байдужий. Підтримувати треба тих, хто любить Тернопіль і багато для нього зробив у своїй щоденній діяльності”, – закликав Андрій Грицишин.

Нагадаємо, партія “Порядок. Відповідальність. Справедливість” офіційно підтримала міського голову Сергія Надала і позиціонує себе, як команда професіоналів, що буде працювати на місто разом з мером Тернополя. У свою чергу Сергій Надал висловив підтримку новоствореній партії.

«Я підтримую намір команди «Порядок. Відповідальність. Справедливість» йти до міської ради Тернополя, вірю в їх успіх. Знаю цих людей особисто, знаю їх як професіоналів своєї справи. Це голови ОСББ, лікарі, вчителі, місцеві виробники. Дякую усім тернополянам, які підтримують мене. Бо наш Тернопіль – це велика і дружня сім’я. І незалежно від політичних переконань, для усіх нас головна мета – успішне, сучасне, комфортне місто Тернопіль», – заявив Сергій Надал.