В неділю 22 липня в місті Коропець Тернопільської області відбудеться традиційний п’ятий кулінарний фестиваль, який є візитною карткою нашої області «Короп-фест».
“Коропецькі господині будуть готувати страви з коропів за стародавніми ексклюзивними рецептами. Наприклад, один із них – фарширований короп, який готували ще графу Бадені. Також у нас можна посмакувати квашеними коропами”, – розповідає один з організаторів фестивалю попередніх років Михайло Пілецький, повідомляє 20 хвилин.
Програма фестивалю дуже насичена, вона в цьому році більш насичена ніж минулі роки, розповів нам Ігор Гірчак.
6.00 – рибальські змагання на Дністрі
Після чого відбудеться Літургія.
11.00 – Художня майстерня
15.00 – Урочисте відкриття фесьтвалю
16.00 – Пісенний конкурс і паралельно круглий стіл «Туристична привабливість регіону»
17.00 – Майстер-клас з приготування риби та дегустація конкурсних зразків. Рибний аукціон.
19.00 – спортивні змагання , конкурси, концерт.