Головна Події На Тернопільщині відбудеться патріотично-партизанська гра

На Тернопільщині відбудеться патріотично-партизанська гра

TR295a59H9M1-4 травня на межі Тернопільської та Рівненської областей відбудеться масштабна всеукраїнська спортивно-патріотична теренова гра «Гурби-Антонівці». Гра, в якій щороку змагаються 300 хлопців і дівчат зі всієї України. Цього разу вона стає особливою, адже тепер це вишкіл Самооборони Майдану, в якому можуть взяти участь усі охочі, що пройдуть відбір. Організатор – ГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

Представники Тернопільської області багато років поспіль були однією із основних сил на грі і багаторазово здобували перемогу. Цього року організатори теж очікують, що саме з Тернопільщини прибуде велика частина сміливих та активних хлопців і дівчат.

Організатори запрошують на захід молодь, яка прагне виховати в собі якості, що дозволять вершити Революцію та виборювати власне майбутнє, адже ”Гурби-Антонівці” – це патріотичний захід, спосіб загартувати себе.

1-4 травня на місці найбільшого бою НКВС та УПА, що відбувся у лісовому масиві на межі Тернопільської та Рівненської областей, дві команди пліч-о-пліч змагатимуться за першість. На 25 кв.км. лісів та боліт розгортатимуться найнеочікуваніші сценарії: нічні маневри та пошуки «штабу» супротивника, сутички з командою досвідчених диверсантів, шанс сказати своїм слабкостям впевнене «ні» та пройти фізичну і моральну підготовку. Зробити все для перемоги – над собою і над супротивником.

«Молодіжний Націоналістичний Конгрес» уже оголосив відбір 300 учасників гри.