Головна Події Чоловік вбив вагітну співмешканку і прихопив срібло її коліжанки

Чоловік вбив вагітну співмешканку і прихопив срібло її коліжанки

Колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області відхилила апеляційну скаргу захисника Петра Д. якого Тернопільським міськрайонним судом його визнано винним в умисному вбивстві (п.2 ч.2 ст. 115 КК України), крадіжці (ч.1 ст. 185 КК України), заподіянні тілесних ушкоджень працівнику правоохоронних органів (ч.2 ст. 345 КК України) та засуджено до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили в Прес-службі апеляційного суду Тернопільської області

Як зазначається у вироку, наприкінці лютого 2015 року приблизно о 3-ій годині ночі 23-річний Петро Д. у стані алкогольного сп’яніння перебував у кімнаті разом із потерпілою Наталею Г. На побутовому ґрунті між ними виник конфлікт, і хоча обвинувачений знав, що дівчина вагітна, з мотивів помсти задушив її.

Після цього із серванта забрав срібні прикраси та гроші, що належали Ларисі Ц., яка разом із потерпілою винаймала кімнату. Таким чином, Ларисі Ц. було завдано матеріальних збитків на загальну суму 1 тис. 850 грн.

Продовжуючи свої злочинні дії, в обід того ж дня Петро Д. під час свого затримання спричинив тілесні ушкодження працівникові правоохоронних органів та намагався викинути з кишені викрадені срібні прикраси. І хоча обвинувачений своєї вини у вбивстві не визнав, колегія суддів прийшла до висновку про доведеність його вини та залишила без змін вирок суду першої інстанції.