Головна Події Фото ДТП в якій загинув 10 річний хлопець

Фото ДТП в якій загинув 10 річний хлопець

Нещастя трапилося 28 травня. Між Скалатом та селом Криве Підволочиського району під колеса автомобіля “Рено Трафік” потрапив неповнолітній мешканець селища. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, велосипедист, який їхав правим узбіччям дороги, раптово почав розвертатися, виїхав на проїжджу частину і потрапив під колеса буса. Від отриманих травм юнак загинув на місці події.

 

За словами водія “Рено”, з загиблим на іншому велосипеді їхав ще один хлопець 12-16 років. Проте після нещастя він поїхав у невідомому напрямку. Сама водій  – мешканка Тернополя. Жінка з дітьми (шести та дев’яти років) прямувала до батьків в селище Гримайлів.  

 

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Триває слідство.

 

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців даної автопригоди та звертаються до іншого велосипедиста зголоситися й розповісти про те, що сталося. Інформацію можна залишити за номерами телефонів: 27-13-29, 27-10-65, 27-12-58, 27-12-91 або на лінію “102″.