Головна Події Троє пішоходів потрапили під колеса

Троє пішоходів потрапили під колеса

Порушення правил безпеки дорожнього руху, відповідно до статті 286 ККУ, розслідують правоохоронці Тернопільщини. У середу, 6 липня на дорогах міста трапилося три автопригоди, у яких травмувалися люди. 

Про наїзд на пішохода надійшло повідомлення від невідомого чоловіка. Правоохоронці встановили, що близько 8:50 водій автомобіля “MITSUBISHI GALANT”, рухаючись вулицею Збаразькою, збив жінку, 1964 року народження. Потерпіла йшла тротуаром в попутному напрямку. Її бригада швидкої допомоги доправила в травматологічне відділення із забоями грудної клітки та живота.

Із забоєм стопи до обласної дитячої лікарні потрапив п’ятирічний хлопчик. Ушкодження неповнолітній отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Його на вулиці Шептицького на нерегульованому пішохідному переході збив водій невстановленого автомобіля.

Ще один наїзд на перехожого зафіксували поліцейські на вулиці Бродівська. Водій “DAEWOO LANOS” скоїв наїзд на мешканку Зборівського району. Тридцятивосьмилітняжінка переходила дорогу на нерегульованому переході.

Вона із забоями, розривом м’язів лівого стегна, закритим переломом пальця ноги звернулася за допомогою до травмпункту.

По усіх автопригодах триває слідство.