Головна Події Три страшних ДТП сталося 3 травня

Три страшних ДТП сталося 3 травня

znak-DTP2Третього травня, о 3.50 до Кременецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Радивилівській в Почаєві.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 26-річний водій автомобіля «ВАЗ-21099», житель міста Почаїв, при виїзді з другорядної дороги на головну не пропустив автомобіль «Фольксваген». В результат зіткнення водій «дев’ятки» отримав важкі травми.

Для надання невідкладної медичної допомоги його доставили до Кременецької районної лікарні, а пізніше госпіталізували в Тернопільську обласну університетську лікарню.

Близько 13.00 на вулиці Довженка у Тернополі водій автомобіля «Пежо» зіткнувся з автомобілем «Мерседес», що рухався в попутному напрямку. З місця автопригоди до лікувального закладу з травмами доправили 46-річного пасажира автомобіля «Мерседес».

Ще одна автопригода трапилася близько 17 години. На відрізку автодороги Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече, між містом Копиченці та селом Яблунів Гусятинського району, 18-річний водій автомобіля «Рено», житель села Яблунів, не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля на узбіччя та перекидання. В результаті травми отримав 19-річний пасажир легківки.

Усі події внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.