Головна Події Підозрюваного у резонансному вбивстві таксиста затримали?

Підозрюваного у резонансному вбивстві таксиста затримали?

таксі

Тернопільські ЗМІ з посиланням на головного поліцейського Тернопільщини повідомляють про затримання підозрюваного у резонансному вбивстві таксиста.

Олесандр Богомол заявив що є обгрунтовані підозри вважати, що підозрюваного у вбивстві таксиста затимали та зараз проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, що 11 травня з заявою про зникнення 28-річного сина до працівників Тернопільського відділу поліції звернувся мешканець обласного центру. Зі слів батька, родич 10 травня, увечері на власній автівці виїхав  з центрального автовокзалу Тернополя, на зв’язок виходив близько 22 години, а далі його місцеперебування невідоме.

Слідчо–опеативними заходами правоохоронці оперативно встановили, що молодик, підробляючи таксистом, на автовокзалі у Тернополі, отримав замовлення від двох невідомих пасажирів. Зі слів очевидців таксі попрямувало в Шумськ. Поліцейські ретельно обстежили усі автошляхи що ведуть до  району.

В лісосмузі неподалік автодороги, яка веде до Хмельницького оперативники виявили машину зниклого, а в полі знайшли вже мертвого тернополянина. Численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть  безвісти зниклого.

Тіло убитого тернополянина знаходилося вже на території Хмельницької області, тож розслідування згідно кримінального провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство) розпочали хмельницькі правоохоронці.  Тернопільські поліцейські також активно працювали над розкриттям злочину: відпрацьовують відеофіксацію на АЗС, придорожні кафе, та інші заклади, поряд з якими ймовірно могли проїжджати розшукувані. Також встановлюються можливі канали збуту викрадених речей загиблого таксиста – весільної обручкибарсетки з документами та грошима, техпаспорта на транспортний засіб, мобільного телефону.