Головна Події Подробиці трагедії у Затоці: втопилося троє тернополян

Подробиці трагедії у Затоці: втопилося троє тернополян

Трагедія сталася у Затоці Одеської області. Там у морі потонуло четверо людей. Троє з них – тернополяни. Це учні та завуч 24-ї школи, передає ЗА Збручем.
Як повідомляють у ДСНС Одеської області, інцидент стався 14 червня о 15:20 у смт. Затока Лиманського району, в акваторії Чорного моря. Під час перебування у воді почали тонути троє дітей. На їх порятунок кинулися троє дорослих. Одну дитину вдалося врятувати. Під час порятунку інших дітей дорослі почали тонути. Одного дорослого вдалося врятувати, двоє інших загинули.

Одеські рятувальники наголошують, що у той момент на морі був шторм, висота хвиль перевищувала 1,5 метра.

Як уточнюють у поліції, загиблим було 46, 30, 16 та 14 років. Один із них – мешканець Хмельницького. Троє інших – тернополяни. Це завуч школи №24 Михайло Близнюк та двоє учнів цієї школи – хлопець і дівчинка. Вони пішли купатися, але потрапили у шторм. Чоловік намагався врятувати дітей, проте сам теж загинув.

У соцмережах очевидці інциденту повідомляють, що тернополяни поїхали у Затоку на музичний фестиваль. При цьому організатори заходу не подбали про безпеку дітей – на пляжі не було ні рятувальників, ні медиків.