Головна Події Подробиці вбивства у Нараєві

Подробиці вбивства у Нараєві

У засобах масової інформації почало поширюватися повідомлення про насильницьку смерть 32-річної жительки Нараєва Бережанського району, обростаючи новими неофіційними подробицями. Журналісти, зсилаючись на розповіді жителів села, стали публікувати не зовсім правдиву інформацію.

Аби у цій справі розставти всі крапки над «і», звичайно, в межах дозволеного, не порушуючи таємницю слідства, ми зустрілися із заступником начальника відділу слідчого управління Віталієм Пушкарем.

– Під час судово-медичного розтину експерти Тернопільського обласного бюро судово-медичної експертизи встановили, що причиною смерті 32-річної жительки Нараєва стали проникаюче ножове поранення лівої половини грудей з пошкодженням лівого шлуночка серця, зовнішня та внутрішня кровотеча, масивна крововтрата, – зазначив Віталій Пушкар. – Також хочу зазначити, що, проводячи розтин, експерт зважає на наявність інших тілесних ушкоджень. Так от, тілесних ушкоджень, характерних для боротьби чи самооборони на тілі потерпілої немає. Тому стверджувати про те, що жертву катували, ми не можемо. Також чекаємо висновків експертизи щодо можливого зґвалтування жертви. Проте під час розтину також не було виявлено явних ознак зґвалтування чи насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом.

Твердження про те, що до вбивства потерпілої причетний не лише 24-річний сусід, а, можливо, злочин було скоєно групою осіб, слідчі перевіряють. Проте на даний час в кримінальному провадженні є лише один підозрюваний, який зізнався у вчиненому, і котрий під час слідчого експерименту чітко вказав, де і яким чином він вбив жінку. Також є покази незацікавлених свідків, котрі бачили, як в період, коли сталося вбивство, підозрюваний, маючи в руках ніж, попрямував з сусідньої вулиці додому стежкою через городи, де й було знайдено тіло загиблої.

Віталій Пушкар також запевнив, що вбивство не було сплановане, а сталося воно спонтанно на ґрунті конфлікту, що виник між потерпілою та підозрюваним. Агресія зловмисника та стан алкогольного сп’яніння – ось головні причини трагедії.