Головна Події Подорожуйте на Гольський FEST – подорожуйте у часі

Подорожуйте на Гольський FEST – подорожуйте у часі

13-14 серпня 2016 року мешканців і гостей старовинного Чорткова кличуть відвідати гучний фестиваль «Гольський FEST», що пройде у Чорткові вже вдруге. Фестиваль покликаний вдихнути у віковічну руїну нове життя, зробити замок історичним серцем давнього Чорткова.

Кожного, хто завітає на «Гольський FEST», чекає справжня подорож у часі – від історичного першого дня у супроводі відомих автентичних гуртів та знаних імен, до драйву українського культурного сьогодення другого дня, який запалюватимуть українські зірки!

У замку гостей зустрічатиме… сам пан Гольський, власник маєтку – з дружиною та почтом. Окрім концертної програми на відвідувачів чекатимуть нічне літературно-акустичне дійство, історичні розваги, акції та автентичні українські смаколики, видовищне фаєр-шоу і ще чимало сюрпризів та акцій!

До події долучаться народні умільці, митці, небайдужі городяни, і звісно ж – музиканти, знані українські виконавці.

На фестивалі будуть улюблені всіма Сашко Положинський із проектом Був’є, Тінь Сонця, Перкалаба, КораЛЛі, Медовий полин, зірки шоу «Голос країни» – Ігор Грохоцький та Христина Олексин, а також та багато цікавих музичних відкриттів!

Затятим мандрівникам та по шукачам пригод запропонують вело екскурсії, спелеомендрівку у печеру Млинки, сплав по річці, гостям міста будуть запропоновані екскурсії містом і околицями, а також містична нічна екскурсія зі смолоскипами!

Окрім музичної та літературної частини на фестивалі будуть цікаві конкурси та ще багато іншого. Уявіть, ви зможете поспілкуватися з… паном Гольським! А може, Вам пощастить зустріти привида між таємничих стін замку?

Якщо ви не хочете відпускати літо «просто так», якщо вам хочеться закрити сезон тепла драйвом, шумом та потужними емоціями, тоді «Гольський FEST» – саме для Вас! Хороший настрій та заряд літа на рік вперед гарантовані!

Вартість квитків також спонукає швидше шукати друзів для спільного дозвілля на фесті – вартість одного дня на фестивалі не перевищить 90 грн, двох – не більш як 170.

По секрету скажемо: у соцмережах можна буде «підловити» акційні квиточки – два дні за 100 грн!

Тож годі ностальгії, що літо швидко завершується, і ви так нічого й не встигли! Підривайтеся з дивана і гайда на «Гольський FEST» – мандрівку у часі! Тоді Ваш серпень обов’язково стане незабутнім!

Деталі стосовно придбання квитків та програми шукайте на сайті golskiy.com і в офіційних сторінках фестивалю в соцмережах:

https://www.facebook.com/groups/golskiyfest/

https://vk.com/golskiyfest